ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ Η/Υ ΓΙΑ ΑΣΕΠ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΜΑΣ Ή ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕΣΩ Η/Υ

Τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ, έχοντας πετυχημένη πορεία στην εκπαίδευση πληροφορικής, προσαρμοζόνται στην εποχή και συνεχίζουν την εκπαιδευτική υποστήριξη για ενήλικες που θέλουν να αποκτήσουν ΒΑΣΙΚΗ ή ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ γνώση και πιστοποίηση στην πληροφορική για τον ΑΣΕΠ, με φυσική παρουσία στο κέντρο μας ή στο χώρο τους εξ αποστάσεως μέσω Η/Υ, με το καταπληκτικό σύστημα ασύγχρονης εκπαίδευσης «ΑΘΗΝΑ».elearning-sta-chania-stin-ereyna-me-tilekatartisi

ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Για να μπορεί να υλοποιηθεί εκπαίδευση εξ αποστάσεως στο χώρο σας μέσω Η/Υ, θα πρέπει να έχετε κάποια εξοικείωση με τον Η/Υ, όπως άνεση να στείλετε ένα email ή να αποθηκεύσετε ένα αρχείο κειμένου σε ένα φάκελο, με ανάλογες προδιαγραφές ηλεκτρονικού υπολογιστή στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχετε την ανάλογη εξοικείωση και απλά γνωρίζετε να σερφάρετε ή πλοηγήστε στα social media, αναλαμβάνουμε να σας επιδείξουμε από κοντά πως θα μπορείτε από το χώρο σας να εκπαιδεύεστε εξ αποστάσεως, εκμεταλλευόμενοι τον προσωπικό σας χρόνο και λαμβάνοντας τις προφυλάξεις σας, εφόσον ανήκετε σε τυχόν ευπαθείς ομάδες. Μας ενδιαφέρει ένας υπολογιστής επιτραπέζιος ή laptop, μνήμη Ram τουλάχιστον 4GB, δικιά σας σύνδεση στο Internet τουλάχιστον 25Mbs, μια WebCam, ένα μικρόφωνο, λειτουργικό windows 10. Σε περίπτωση μάλιστα σύνδεσης από κινητό τηλέφωνο θέλουμε 4G.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Όσοι επιθυμείτε να κερδίσετε χρόνο και θέλετε να κάνετε εκπαίδευση των βασικών δεξιοτήτων Η/Υ από το χώρο σας με τηλεκατάρτιση, στις 3 ή 6 βασικές ενότητες για τον ΑΣΕΠ, τώρα μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της ΕΡΕΥΝΑΣ και να αποκτήσετε την δυνατότητα πρόσβασης σε αναγνωρισμένο σύστημα αυτοεκπαίδευσης με Η/Υ, διάρκειας 40 ωρών για τις 3 ενότητες και 80 ωρών για τις 6 ενότητες, όσον αφορά για τις προχωρημένες δεξιότητες της πληροφορικής για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν (στο μέλλον θα μοριοδοτηθεί) θα έχουν από 30 ώρες ανά ενότητα, το δε σύστημα δεν θα σας χρεωθεί, απλά συμμετέχετε στα καθιερωμένα δίδακτρα, όπως θα πληρώνατε αν ερχόσαστε στο χώρο μας. Κάθε εβδομάδα ο εκπαιδευτής μας θα σας καλεί στο τηλέφωνο για ενημέρωση σε ποιο σημείο βρίσκεστε στη μελέτη σας. Θα υπάρχει πρόβλεψη για ειδικό τεστ, ώστε να εγκρίνουμε αν είστε έτοιμοι να κατεβείτε στις μελλοντικές εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για να αποκτήσετε την πιστοποίηση για τον ΑΣΕΠ, όταν θα ξεκινήσουν και πάλι οι εξετάσεις. Επιπλέον μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε προχωρημένες δεξιότητες του word (ιδανικό για δικηγόρους ή φιλόλογους), σε προχωρημένες δεξιότητες του excel (ιδανικό για λογιστές, πωλητές) ή σε προχωρημένες δεξιότητες του powerpoint (ιδανικό για εκπαιδευτικούς, φοιτητές, πωλητές, ιατρούς, επιχειρηματίες).

Το σύστημα ΑΘΗΝΑ εφαρμόζετε στην ΕΡΕΥΝΑ, με μεγάλη επιτυχία από το 1996 και έχει ιδιαίτερη ανταπόκριση στους ενήλικες, αφού έχουν την πλήρη αίσθηση του φυσικού καθηγητή μέσα από την οθόνη τους, διοργανώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο και ρυθμό, με παράλληλη υποστήριξη από τους καθηγητές του κέντρου μας:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

I. ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  Ι (ιδανικό για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, μετατάξεις & αξιολογήσεις δημοσίων υπαλλήλων)

ΕΝΑΡΞΗ: Κάθε εβδομάδα elearning-stin-ereyna-sta-chania-gia-asep
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Τώρα σε 1 μήνα, αν έχετε «κάποια» εξοικείωση
ΥΛΗ: Word, Excel, Internet
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή  (17:00-19:00 ή 19:00-21:00)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: σύνολο 280€ (εκπαίδευση & εξέταστρα μαζί) | (Διακ/νισμός: προκ/λη 100€ + 3 Χ 60€/ανά εξέταση)

II. ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΙΙ (ιδανικό για Ιδιωτικό χώρο, διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, μετατάξεις & αξιολογήσεις δημοσίων υπαλλήλων)

ΕΝΑΡΞΗ: Κάθε εβδομάδα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
2,5 έως 3 μήνες
ΥΛΗ: Word, Excel, Internet, Windows, PowerPoint, Access
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή | Πρωινά (10:00-12:00 ή 12:00-14:00) ή Απογευματινά (17:00-19:00 ή 19:00-21:00)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: σύνολο 390€ (εκπαίδευση & εξέταστρα μαζί) | (Διακ/νισμός: προκ/λη 90€ + 6 Χ 50€/ανά εξέταση).

ΙΙI. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  (Ξεχωρίστε στο μέλλον με το Proficiency της πληροφορικής και προχωρήστε τις γνώσεις σας στο word ή στο excel ή στο Powerpoint ή στην  access)

ΕΝΑΡΞΗ: Κάθε εβδομάδα από το χώρο σας μέσω Η/Υ με ένα καταπληκτικό σύστημα που πανελλαδικά αναγνωρίζεται
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Κάθε ενότητα από 30 ώρες !!
ΥΛΗ: Word, Excel, Powerpoint, Access
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Στο δικό σας ρυθμό και χρόνο
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 100€/ενότητα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

Κλικ εδώ