ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

«ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»

Έναρξη: 29 Οκτωβρίου 2018
Διάρκεια: 5 μήνες
Πρόγραμμα: Δευτέρα-Τετάρτη (18:30-20:00)
Δίδακτρα: 80€/μήνα
Απευθύνεται: Σε επαγγελματίες που θέλουν να εξοικειωθούν με την επικοινωνία στα Ιταλικά, χωρίς τελικό στόχο την πιστοποίηση….., κατάλληλο για εργαζόμενους στον τουρισμό !

 

«ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (Celi3)»

Έναρξη: Όταν συμπληρωθεί
Διάρκεια: 13 μήνες
Πρόγραμμα: Δευτέρα-Τετάρτη (7:30-9:30 μμ)
Δίδακτρα: 100€/μήνα

perugia-italika-celi-ereyna-chania

 

Στα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ, προσφέρουμε πλεόν έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτωνitalika-gia-enilikes-arxarioi-celi Ιταλικής γλώσσας, με στόχο την  επιτυχία στις εξετάσεις όλων των βαθμίδων του Πανεπιστημίου της Perugia,(Certificato di conoscenza della lingua italiana).
Η Ιταλική γλώσσα  προσφέρει την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα ευρύ φάσμα της ευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας πραγματικότητας όπως λογοτεχνία, ιστορία, επιστήμη, θέατρο, όπερα, μοντέρνα μουσική , κινηματογράφο, τουρισμό, σχεδιασμό αλλά και μόδα!
Αυτό την καθιστά υψηλά στις προτιμήσεις των ενήλικων σπουδαστών μας, οι οποίοι επιλέγουν τα ιταλικά σαν δεύτερη γλώσσα, είτε για επαγγελματική αποκατάσταση είτε για μετέπειτα σπουδές στην Ιταλία είτε ακόμα για να γνωρίσουν την πλούσια τέχνη και κουλτούρα της.
Το Πανεπιστήμιο της Perugia έχει ορίσει τo Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο ως επίσημο εκπρόσωπό του στην Ελλάδα από το 1993, υπεύθυνο για τη διενέργεια των εξετάσεων για τα πιστοποιητικά CELI (Certificato di conoscenza della lingua italiana), που είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία.
Τα Ιταλικά, γλώσσα λατινογενής, διάδοχος της διαλέκτου της Φλωρεντίας, ανήκουν στην οικογένεια των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών. Ομιλούνται από περίπου 70 εκατομμύρια ανθρώπους κυρίως στην Ιταλία και σε τμήματα άλλων 29 χωρών.
Στα ειδικά μαθήματα ενηλίκων, προωθούμε την κατανόηση του Ιταλικού πολιτισμού και της Ιταλικής σκέψης, παρουσιάζοντας στους σπουδαστές μας μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, την υπέροχη χώρα της Ιταλίας. Οι σπουδαστές μας εμπιστεύονται την εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας, σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον.

Ταχύρρυθμα τμήματα ΙΤΑΛΙΚΩΝ Α1 – Β2 (CELLI 3) σε 12 ή 16 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν !!

Πιστοποιούν την καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας, όπου ο σπουδαστής μπορεί να κατανοήσει προτάσεις και εκφράσεις της καθημερινότητας, να παραγάγει γραπτό και προφορικό λόγο σε διάφορες θεματικές ενότητες (εργασία, τοπική γεωγραφία, οικογενειακές πληροφορίες, αγορές κ.λπ.). Μπορεί επίσης να συνδιαλαγεί με μεγαλύτερη άνεση και αυθορμητισμό χρησιμοποιώντας όλο το εύρος της γραμματικής της Ιταλικής γλώσσας. Μπορεί τέλος, να παραγάγει λεπτομερές κείμενο για μεγάλο φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας, αναλύοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων επιλογών.
Η εκμάθηση Ιταλικών αρχίζει από το επίπεδο «Ιταλικά για Αρχάριους» και μπορεί να φτάσει έως το επίπεδο CELI 5. Με μαθήματα που δίνουν έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα και την επικοινωνία, μέσα σε ένα ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ταχύρυθμα τμήματα (για απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης από ΑΣΕΠ Celi 3)

 • 1η ΕΠΙΛΟΓΗ: Σε δύο σεζόν Οκτώβριο – Μάιο ( ή Νοέμβριο – Ιούνιο ) η 1η σεζόν και Οκτώβριο – Μάιο η 2η σεζόν με 3 ώρες την εβδομάδα και εξετάσεις Ιούνιο
 • 2η ΕΠΙΛΟΓΗ (υπερεντατικό): Οκτώβριος – Νοέμβριος με 4 ώρες την εβδομάδα μία σεζόν
  • 1ο Επίπεδο (Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος-Ιανουάριος)
  • 2ο Επίπεδο (Φεβρουάριος-Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος)
  • 3ο Επίπεδο (Ιούνιο- Ιούλιο όπου σταματάμε 20/7 έως 20/8 και συνεχίζουμε Σεπτέμβριο –Οκτώβριο)
  • Περίοδος Εξετάσεων (περίπου 20/11) όλο το διάστημα Νοεμβρίου επαναληπτικά test

1η ΕΠΙΛΟΓΗ: ΔΙΔΑΚΤΡΑ = 80€/μήνα

1η ΕΠΙΛΟΓΗ: ΔΙΔΑΚΤΡΑ = 100€/μήνα

Χωρίς επιθυμία άμεσης απόκτησης πτυχίου – μόνο επικοινωνία (Ιταλικά για τον Τουρισμό)

 • Οκτώβριος – Απρίλιος ( ή Νοέμβριος – Μάιος ) με 3 ώρες την εβδομάδα και εστίαση κυρίως στην ορολογία τουρισμού

ΔΙΔΑΚΤΡΑ = 80€/μήνα

Εισαγωγή σε Ιταλικά ΑΕΙ

 • Οκτώβριος-Ιούλιος με 6 ώρες την εβδομάδα και εστίαση στο πρόγραμμα εισαγωγής του επιθυμητού Πανεπιστημίου
 • Συμβουλευτική ενημέρωση επιλογής πανεπιστημίων καθώς και ενημέρωση στους σπουδαστές για τις εκάστοτε εξελίξεις στις εξετάσεις των ιταλικών πανεπιστημίων, για την επιλογή πόλης φοίτησης, για τις μεταπτυχιακές σπουδές, καθώς και για διάφορα προγράμματα ERASMUS που ενδιαφέρουν τους φοιτητές

ΔΙΔΑΚΤΡΑ = 145€/μήνα