1)Ο Επαγγελματίας είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ στη προσωπική του ζωή και μετά στην εργασία του

2)Είναι αυτός που επιθυμεί να αμείβεται με ανιδιοτέλεια, έχοντας ως κίνητρο όχι την υλική απόλαυση, αλλά την «ισότιμη» ανταμοιβή των υπηρεσιών που προσφέρει σε αυτούς που νιώθει ότι τον «τιμούν» ως πελάτες…. Αγαπά τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και χαίρεται όταν μπορεί να προσφέρει την βοήθεια του….!

3)Είναι αυτός που νικά τους «εγωισμούς» και δέχεται να μαθαίνει σε όλη του τη ζωή από κάθε άνθρωπο που βρίσκεται στο διάβα του.

4)Είναι αυτός που δεν νιώθει ότι τελειώνει ποτέ η εξέλιξη του και πάντα προσπαθεί να αυτοβελτιώνεται στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

5)Είναι αυτός που «σέβεται» τον συνάνθρωπο του, αφού νιώθει τον «Θεό» που έχει μέσα του, άρα μπορεί να «αγαπά» και τον εαυτό του, χωρίς έπαρση. Ξέρει να χαρίζει «σεβασμό» στους συνανθρώπους του, με ταπεινότητα, γιατί αντλεί σιγουριά από την εσωτερική του πνευματική δύναμη.

6)Είναι αυτός που δεν προβάλλει το ΕΓΩ αλλά το ΕΣΥ

7)Είναι αυτός που δεν ντρέπεται να πει ανοικτά «σε αγαπώ», αλλά παράλληλα να μπορεί να πει «συγνώμη αλλά τώρα είμαι στεναχωρημένος».

8)Είναι αυτός που όταν θυμώνει, το δείχνει με ευγένεια, χωρίς να προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει δίκιο, αλλά απλά «να κάνει τη δουλειά του…» !

9)Είναι αυτός που έχει έρωτα με την εργασία του, χωρίς να την βλέπει ως δουλεία – δουλειά, αλλά παράλληλα ξέρει να ισορροπεί την προσωπική του ζωή, χαρίζοντας «χρόνο» στους αγαπημένους του.

10)Επαγγελματίας είναι αυτός που ξέρει να ΑΚΟΥΕΙ….!!!

Ο Επαγγελματισμός είναι στάση ζωής !