Αγγλικά για ενήλικες | Lower ή Proficiency

To πρόγραμμα περιλαμβάνει κατάρτιση στο δίπλωμα ΤΙΕ για το Β2 και το LRN για το C2. Σύντομα θα ξεκινήσουμε συνεργασία και με το νέο φορέα αγγλικής γλωσσομάθειας Exams Cert.

Η εκπαίδευση ενηλίκων στην Αγγλική γλώσσα, στοχεύει στην ταχύρυθμη εκπαίδευση των υποψηφίων, μέσα από ειδικά τμήματα, με στόχο την εξοικείωση μεν με τη γλώσσα, αλλά και την άμεση δυνατότητα απόκτησης Lower ή  Proficiency, ανάλογα με το υπάρχον επίπεδο εξοικείωσης. Το δίπλωμα TIE έχει ιδιαιτερότητες στην εξέτασή τους, γεγονός που το καθιστά φιλικό. Συγκεκριμένα, το δίπλωμα ΤΙΕ εξετάζει ύλη σε «προετοιμασμένες εργασίες» από τους υποψήφιους. Κατάλληλο δίπλωμα αγγλικών για Ενήλικες και αναγνωρίζεται εξ’ ίσου (από το 2008) στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, ως ισότιμο με όλα τα γνωστά διπλώματα Αγγλικής Γλώσσας, τόσο στο επίπεδο Lower (B2) όσο και στο Advanced (C1) ή Proficiency (C2). Το LRN είναι εξίσου ένα πολύ φιλικό δίπλωμα γλωσσομάθειας, με βάση σε όλα τα Levels 50%. Συμψηφίζονται ΟΛΑ τα SKILLS χωρίς προϋποθέσεις. Το Listening είναι απλό και ακούγεται 2 φορές. Το Speaking προετοιμάζεται 2 εβδομάδες πριν τις Εξετάσεις. Προσιτές Εξετάσεις: δίνουν ευκαιρίες, χωρίς παγίδες, χωρίς ιδιομορφίες.
Ευνοϊκές και για το Level C2. Στόχος η μείωση του άγχους του Εξεταζόμενου και η υψηλότερη απόδοσή του. Ευνοϊκές και για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ» ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 1. ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ «ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ LOWER
  ΕΝΑΡΞΗ: Όταν συμπληρωθεί
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 Μήνες (36 ώρες)
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: (Δευτέρα – Τετάρτη ή Τρίτη – Πέμπτη  17:00-18:30 | 18:30-20:00 | 20:00-21:30)
  ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ: Από 75€/μήνα —> στα 225€ σύνολο
 2. ΝΕΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΙΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ «ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ LOWER
  ΕΝΑΡΞΗ: 12/6
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 Μήνες (69 ώρες)
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: (Δευτέρα – Τετάρτη 18:30-20:00)
  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 6 Δόσεις Χ 85€/μήνα = από 510€ σύνολο
 3. ΝΕΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ «ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» ΓΙΑ PROFICIENCY 
  ΕΝΑΡΞΗ: 11/6
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 8 Μήνες (96 ώρες)
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: (Τρίτη – Πέμπτη 18:30-20:00)
  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 8 Δόσεις Χ 90€/μήνα = από 720€ σύνολο
 4. ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΓΓΛΙΚΩΝ «IELTS» | ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Ή ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
  ΕΝΑΡΞΗ: όταν συμπληρωθεί
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 Μήνες (επίπεδο Proficiency)
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: (Τρίτη – Πέμπτη 20:00-21:30)
  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 200€ (για 2 μήνες)

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ IELTS

Τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ ξεκινάνε μαθήματα για το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Αγγλικώνielts-chania-ereyna IELTS που ζητάνε στην Ευρώπη, ακόμα και αν έχεις το Proficiency !! Απευθύνεται σε σπουδαστές ή ιδιώτες που ενδιαφέρονται να φύγουν εξωτερικό για εργασία ή
για σπουδές. Το IELTS (Academic), του Βρετανικού Συμβουλίου (British Council σε συνεργασία με IDP: IELTS Australia και Cambridge English Language Assessment), είναι προαπαιτούμενο για την εισαγωγή σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια του εξωτερικού και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

H δομή του test

Tο IELTS Academic έχει συνολικά 4 ενότητες. Συνοπτικά, αυτές είναι:

 1. Listening: 4 υποενότητες, 40 ερωτήσεις, 30 λεπτά
 2. Reading: 3 υποενότητες, 40 ερωτήσεις, 60 λεπτά
 3. Writing: 2 εκθέσεις, 150/250 λέξεις, 60 λεπτά
 4. Speaking: 3 υποενότητες, 11-14 λεπτά

Η συνολική διάρκεια του test είναι περίπου 2 ώρες και 45 λεπτά. Να τονίσουμε ότι σε αντίθεση με το TOEFL, η εξέταση δεν είναι computer-based αλλά γραπτή. Προφανώς εξαιρείται το Speaking που εξετάζεται προφορικά.

Η τελική βαθμολογία είναι στην κλίμακα 0 – 9, και το score έχει ισχύ 2 χρόνων.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ