ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ
ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ~ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ~ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΥΘΜΟ & ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕΣΩ Η/Υ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !

Τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ, δημιουργούν και ξεκινάνε την οργανωτική υποδομή για εκπαίδευση από το χώρο σας, με τηλεκατάρτιση μέσω Η/Υ, με την πλατφόρμα https://e365.gr. Ζούμε μια ιδιαίτερη κατάσταση, όπου οι συνθήκες πρόληψης και διαχείρισης χρόνου, απαιτούν νέες μορφές εκπαίδευσης. Η τεχνολογία σε αυτό το σημείο μας λύνει τα χέρια, λόγω ταχύτατης εξέλιξης της.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

Έτσι στήσαμε την κατάλληλη τεχνογνωσία για εκπαίδευση εξ αποστάσεως μέσω Η/Υ, σε διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια, ώστε να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος που έχει μια στοιχειώδη εξοικείωση με τον Η/Υ και θέλει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο του, ειδικά αυτή την περίεργη εποχή, να αξιοποιήσει αυτή την δυνατότητα που δίνουμε μέσω τεχνολογίας και πάντα δεδομένου ότι έχετε ανάλογες προδιαγραφές ηλεκτρονικού υπολογιστή στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Μας ενδιαφέρει ένας υπολογιστής επιτραπέζιος ή laptop, μνήμη Ram τουλάχιστον 4GB, δικιά σας σύνδεση στο Internet τουλάχιστον 25Mbs,  μια WebCam, ένα μικρόφωνο, λειτουργικό windows 10. Σε περίπτωση μάλιστα σύνδεσης από κινητό τηλέφωνο θέλουμε 4G.

Τα σεμινάρια που μπορούν να υλοποιηθούν τον επόμενο καιρό, με την μέθοδο της τηλεκατάρτισης, από την ΕΡΕΥΝΑ είναι:

  • Χρήση βασικών δεξιοτήτων Πληροφορικής 3 ενοτήτων για ΑΣΕΠ
  • Αγγλικά για Lower
  • Αγγλικά για Proficiency
  • Το Πιστοποιητικό προηγμένων δεξιοτήτων της Πληροφορικής (Αποκτήστε το προχωρημένο επίπεδο σε word, excel, powerpoint ή access και ξεχωρίστε όταν μοριοδοτηθεί)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

distance-learning-ereyna-chaniaΌσοι επιθυμείτε να κερδίσετε χρόνο και θέλετε να κάνετε εκπαίδευση των βασικών δεξιοτήτων Η/Υ από το χώρο σας με τηλεκατάρτιση, στις 3 ή 6 βασικές ενότητες για τον ΑΣΕΠ, τώρα μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της ΕΡΕΥΝΑΣ και να αποκτήσετε την δυνατότητα πρόσβασης σε αναγνωρισμένο σύστημα αυτοεκπαίδευσης με Η/Υ, διάρκειας 40 ωρών για τις 3 ενότητες και 80 ωρών για τις 6 ενότητες, όπου το σύστημα δεν θα σας χρεωθεί (δώρο από την ΕΡΕΥΝΑ), απλά θα συμμετέχετε στα καθιερωμένα δίδακτρα, όπως θα πληρώνατε αν ερχόσαστε στο χώρο μας. Κάθε εβδομάδα ο εκπαιδευτής μας θα σας καλεί στο τηλέφωνο για ενημέρωση σε ποιο σημείο βρίσκεστε στη μελέτη σας. Θα υπάρχει πρόβλεψη για ειδικό τεστ, ώστε να εγκρίνουμε αν είστε έτοιμοι να κατεβείτε στις μελλοντικές εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για να αποκτήσετε την πιστοποίηση για τον ΑΣΕΠ, όταν θα ξεκινήσουν και πάλι οι εξετάσεις. Οι πληρωμές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά !!

ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Το Πολυεκπαιδευτήριο ΕΡΕΥΝΑ, διοργανώνει μαθήματα ΑΓΓΛΙΚΩΝ, για lower ή ProficiencyTHLEKATARTISH EREYNA σε ενήλικες που θέλουν να κερδίσουν χρόνο, μέσω Η/Υ με ειδική σύγχρονη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, σε προγραμματισμένες μέρες και ώρες από το χώρο σας. Τα τμήματά μας θα είναι σε εικονικές τάξεις, όχι πάνω από 8 άτομα σε πρώτη φάση, ώστε να υπάρχει εγγύηση ποιοτικής εκπαίδευσης. Τα δίδακτρα μας θα παραμείνουν τα ίδια, όπως στην φυσική παρουσία και οι μέρες & ώρες ομοίως, παρόλο που αυτός ο τρόπος εκπαίδευσης απαιτεί σημαντικό τεχνικό κόστος.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική μας φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ

Τηλ:  28210 93118-97773

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ