Elearning ΕΡΕΥΝΑ

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ

ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ…!

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΞΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ)

Τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ, δημιουργούν και ξεκινάνε την οργανωτική υποδομή για εκπαίδευση από το χώρο σας, με τηλεκατάρτιση μέσω Η/Υ, με την πλατφόρμα https://edu.elearning365.gr. Ζούμε μια ιδιαίτερη κατάσταση, όπου οι συνθήκες πρόληψης και διαχείρισης χρόνου, απαιτούν νέες μορφές εκπαίδευσης. Η τεχνολογία σε αυτό το σημείο μας λύνει τα χέρια, λόγω ταχύτατης εξέλιξης της.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

Έτσι στήσαμε την κατάλληλη τεχνογνωσία για εκπαίδευση εξ αποστάσεως μέσω Η/Υ, σε διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια, ώστε να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος που έχει μια στοιχειώδη εξοικείωση με τον Η/Υ και θέλει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο του, ειδικά αυτή την περίεργη εποχή, να αξιοποιήσει αυτή την δυνατότητα που δίνουμε μέσω τεχνολογίας και πάντα δεδομένου ότι έχετε ανάλογες προδιαγραφές ηλεκτρονικού υπολογιστή στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Μας ενδιαφέρει ένας υπολογιστής επιτραπέζιος ή laptop, μνήμη Ram τουλάχιστον 4GB, δικιά σας σύνδεση στο Internet τουλάχιστον 25Mbs,  μια WebCam, ένα μικρόφωνο, λειτουργικό windows 10. Σε περίπτωση μάλιστα σύνδεσης από κινητό τηλέφωνο θέλουμε 4G.

Τα σεμινάρια που μπορούν να υλοποιηθούν τον επόμενο καιρό, με την μέθοδο της τηλεκατάρτισης, από την ΕΡΕΥΝΑ είναι:

  • Χρήση βασικών δεξιοτήτων Πληροφορικής 3 ενοτήτων για ΑΣΕΠ
  • Αγγλικά για Lower
  • Αγγλικά για Proficiency
  • Χρήση Airbnb για τουριστικά καταλύματα
  • Χρήση Booking, Expedia, Google Maps
  • Χειρισμός Photoshop (επεξεργασία εικόνας)
  • ΕΡΜΗΣ ειδικό πακέτο για ξενοδοχεία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

distance-learning-ereyna-chaniaΌσοι επιθυμείτε να κερδίσετε χρόνο και θέλετε να κάνετε εκπαίδευση των βασικών δεξιοτήτων Η/Υ από το χώρο σας με τηλεκατάρτιση, στις 3 ή 6 βασικές ενότητες για τον ΑΣΕΠ, τώρα μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της ΕΡΕΥΝΑΣ και να αποκτήσετε την δυνατότητα πρόσβασης σε αναγνωρισμένο σύστημα αυτοεκπαίδευσης με Η/Υ, διάρκειας 40 ωρών για τις 3 ενότητες και 80 ωρών για τις 6 ενότητες, όπου το σύστημα δεν θα σας χρεωθεί (δώρο από την ΕΡΕΥΝΑ), απλά θα συμμετέχετε στα καθιερωμένα δίδακτρα, όπως θα πληρώνατε αν ερχόσαστε στο χώρο μας. Κάθε εβδομάδα ο εκπαιδευτής μας θα σας καλεί στο τηλέφωνο για ενημέρωση σε ποιο σημείο βρίσκεστε στη μελέτη σας. Θα υπάρχει πρόβλεψη για ειδικό τεστ, ώστε να εγκρίνουμε αν είστε έτοιμοι να κατεβείτε στις μελλοντικές εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για να αποκτήσετε την πιστοποίηση για τον ΑΣΕΠ, όταν θα ξεκινήσουν και πάλι οι εξετάσεις. Οι πληρωμές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά !!

ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Το Πολυεκπαιδευτήριο ΕΡΕΥΝΑ, διοργανώνει μαθήματα ΑΓΓΛΙΚΩΝ, για lower ή Proficiency σε ενήλικες που θέλουν να κερδίσουν χρόνο, μέσω Η/Υ με ειδική σύγχρονη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, σε προγραμματισμένες μέρες και ώρες από το χώρο σας. Τα τμήματά μας θα είναι σε εικονικές τάξεις, όχι πάνω από 8 άτομα σε πρώτη φάση, ώστε να υπάρχει εγγύηση ποιοτικής εκπαίδευσης. Τα δίδακτρα μας θα παραμείνουν τα ίδια, όπως στην φυσική παρουσία και οι μέρες & ώρες ομοίως, παρόλο που αυτός ο τρόπος εκπαίδευσης απαιτεί σημαντικό τεχνικό κόστος.

ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ & ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ !!

Στήσαμε μια πλατφόρμα σύγχρονης & ασύγχρονης εκπαίδευσης, ώστε να μπορεί να απευθύνεται στα εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ, κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός που θέλει να τρέξει σεμινάρια για τους μαθητές του άμεσα και να αγοράζει δικιά του πλατφόρμα ώστε να μπορεί να κάνει συνέχεια τα μαθήματα του μέσω εικονικών τάξεων, με την δυνατότητα να βλέπουν οι μαθητές σε μορφή τάξεων τον καθηγητή και παράλληλα να έχουν ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να κατεβάσουν ή να διαβάσουν τις σημειώσεις τους σε ηλεκτρονική μορφή και να επικοινωνούν μεταξύ τους υπό μορφή forum.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική μας φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

https://bit.ly/2TYGkOU

Τηλ:  28210 93118-97773