ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΣΕΠ

Σας ενημερώνουμε ότιpistopoihsh-plhroforikhs-eoppep βγήκε μόλις χθες η σχετική υπουργική απόφαση, όπου  στην νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1558/17-4-2021) ορίζετε ουσιαστικά ότι ξεκινάνε και πάλι οι εξετάσεις πιστοποίησης πληροφορικής, στα εξεταστικά κέντρα, γεγονός που περιμένανε από τον Νοέμβριο.

Με αυτή την ΚΥΑ αναφέρετε ότι η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη χειρόγραφης βεβαίωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest), που πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) που πραγματοποιείται έως και 72 ώρες πριν την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο ή τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο. Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον εξεταζόμενο. Όμοια υποχρέωση υφίσταται για τους φορείς διοργάνωσης των εξετάσεων/εξεταστικά κέντρα όσον αφορά στο κάθε είδους προσωπικό που απασχολείται με φυσική παρουσία κατά τη διενέργεια των εξετάσεων.

Τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ σας ενημερώνουν ότι ξεκινάνε την άμεση διοργάνωση εγκεκριμένων εξετάσεων από τον ΕΟΠΠΕΠ, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας και καλούμε τους πελάτες μας να επικοινωνούν μαζί μας για τη δήλωση εξετάσεων.

Scroll to Top