Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshops) στα Χανιά, ανάλογα με τις ανάγκες σας, κατάλληλα σχεδιασμένων για SEO, ώστε να αυξάνεται η επισκεψιμότητα και οι πωλήσεις σας. Οι αμοιβές μας για απλή σχεδίαση ιστοσελίδας, ξεκινάνε από την ελάχιστη τιμή 350€ και αυξάνουν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
Όπως όλοι γνωρίζετε, το διαδίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την επιχείρησή σας να επιτύχει και να επεκταθεί. Στα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ προσφέρουμε μια ποικιλία λογισμικών πακέτων που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες σας, από το στήσιμο ενός απλού Blog μέχρι και το πιο απαιτητικό website.
Είμαστε ειδικοί τόσο στη συγγραφή κειμένων, όσο και στον σχεδιασμό ιστοσελίδων (Web Design & Web Development) και ο στόχος μας είναι η δημιουργία ιστοσελίδων που θα ανεβάζουν την επιχείρησή σας.
Έχουμε πάντα ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και έτσι κατά τη διάρκεια της κατασκευής των ιστοσελίδων, πραγματοποιούμε από κοινού συναντήσεις για να ελέγχετε το εκάστοτε αποτέλεσμα και να διασφαλίζουμε ότι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας προχωρά προς τη σωστή κατεύθυνση.
Προσφέρουμε μια σειρά πακέτων για όλες τις ανάγκες:
• Σχεδιασμό Στατικών Ιστοσελίδων
• Ανασχεδιασμό σελίδων σε οικονομικές τιμές !!
• Σχεδίαση Δυναμικών Website
• Κατασκευή E-shop
• Κατασκευή Portal

Σεμινάρια για σχεδίαση Ιστοσελίδων

(Όσοι επιθυμούν να μάθουν να σχεδιάζουν μόνοι τους ιστοσελίδες για ιδία ή επαγγελματική χρήση)
ΕΝΑΡΞΗ: Μόλις συμπληρωθεί….
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2,5 Μήνες (30 ώρες)
ΥΛΗ: Photoshop, Βασικές εντολές HTML, Διαχείριση WordPress ή Joomla, Εγκατάσταση τοπικά και Ανέβασμα site σε server, SEO
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: (Δευτέρα – Τετάρτη ή Τρίτη – Πέμπτη | 17:00-18:30 ή 18:30-20:00 ή 20:00-21:30)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
240€

website-design
Μαθήματα Κατασκευής ιστοσελίδων

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ