ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΚΕΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΣΤΑ VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ

ΕΡΕΥΝΑ | Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2

Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΕΡΕΥΝΑ» από 1/5/2013 ανανέωσαν την άδεια λειτουργίας τους από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων), οργανισμός του υπουργείου παιδείας, ως ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ επιπέδου 1 και το 2014 μετεξελίχθηκαν σε ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2 με κωδικό λειτουργίας 2000136. Τα εκπαιδευτικά αντικείμενα που δραστηριοποιούνται, είναι η Πληροφορική, ως ένα από τα μεγαλύτερα παραδοσιακά εκπαιδευτήρια σχολών πληροφορικής της Ελλάδος, με προσφορά από το 1995 στο χώρο της εκπαίδευσης πληροφορικής, τη Διοίκηση/Οικονομία με επίκεντρο τις επαγγελματικές δεξιότητες που απαιτούνται για να επανδρωθεί μια επιχείρηση από δυναμικά στελέχη, ο Εμπορικός κλάδος, Τουρισμός, η Ομορφιά, ο κλάδος Υγείας και ο αγροτικός κλάδος.
Παράλληλα το Κέντρο δια βίου μάθησης ΕΡΕΥΝΑ υλοποιεί σεμινάρια «ΕΦΕΤ – Βασικές αρχές υγιεινής στο χώρο των τροφίμων» και Τεχνικών ασφαλείας, υποχρεωτικά σεμινάρια για επιχειρήσεις, επίσης ενδοεταιρικά σεμινάρια με επιδότηση μέσω ΟΑΕΔ, όπως τα γνωστά ΛΑΕΚ. Κάθε επιχείρηση ή σύλλογοι, μπορούν να απευθύνονται στο κέντρο μας για να εκμεταλλευτούν τα οφέλη των επιδοτήσεων που δικαιούνται σε θέματα κατάρτισης, από τα προγράμματα ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μελέτη και την οργάνωση των φακέλων, ώστε άμεσα να υλοποιούνται τυχόν σχεδιασμένα προγράμματα, με κέρδος πάντα για τους καταρτιζόμενους και τις επιχειρήσεις ή συλλόγους.
Με δικές μας δε πλατφόρμες τηλεκατάρτισης ασύγχρονης και σύγχρονης εκπαίδευσης, διοργανώνουμε on line σεμινάρια εξ’ αποστάσεως, με την μορφή εικονικών τάξεων, ώστε να είναι αποδεκτά από τα προγράμματα ΛΑΕΚ. Αναλαμβάνουμε δε και το στήσιμο προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης για άλλα εκπαιδευτήρια σε όλη την Ελλάδα, που θέλουν να συμμετέχουν στα προγράμματα ΛΑΕΚ.
Επίσης το κέντρο δια βίου μάθησης ΕΡΕΥΝΑ, συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία ως πάροχος κατάρτισης σε συγχρηματοδοτούμενες δράσεις της Ευρωπαϊκής ένωσης, με σύστημα voucher στα Χανιά, όπως το πρόσφατο πρόγραμμα επιταγής κατάρτισης ανέργων 29 έως 64 ετών, που καταφέρνει πάντα να τοποθετεί ένα μεγάλο ποσοστό ανέργων, με επιτυχία σε εργασιακούς χώρους ιδιωτικών επιχειρήσεων της πόλης μας.
Τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ, έχουν υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία επιδοτούμενες δράσεις ανέργων, με επιταγές κατάρτισης (voucher) στην πόλη των Χανίων. Όπως voucher ανέργων 18 έως 29 ετών, voucher 18 έως 24 και 25 έως 29 ετών, για πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ του ΟΑΕΔ, τουρισμού από ΣΕΤΕ & ΕΕΔΕ, δράσεις που υλοποιήθηκαν από το 2013 έως το 2015. Αυτό το διάστημα υλοποιείται το πρόγραμμα Voucher ανέργων για ηλικίες 29 έως 64 ετών.

voucher-kek-ereyna-sta-chania

 

«Αν εΙΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟ ΜΕ VOUCHER, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ !»

aitisi-eggrafis-ereyna