ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ELEARNING ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ “ΕΡΕΥΝΑ”

Η σύγχρονη εποχή μας έχει φέρει σε επαφή με την ψηφιακή επανάσταση, με την τεχνολογία ναonline-learning-ereyna-sta chainia διαπνέει κάθε πτυχή της ζωής μας. Τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ, πάντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της εποχής, ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την έναρξη μιας νέας σειράς εξειδικευμένων και γενικών σεμιναρίων με elearning, που θα απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να εξελιχθούν στον επαγγελματικό τους χώρο ή να επενδύσουν στην προσωπική τους ανάπτυξη.
Τα σεμινάρια με elearning είναι με σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης ως επί το πλείστον, δηλαδή on line έχουμε σύνδεση με τον καθηγητή μας και με ασύγχρονο τρόπο, δηλαδή με βιντεομαθήματα που μπορείς να μελετάς στο δικό σου ρυθμό, χρόνο και ώρα, πάντα στο δικό σου χώρο.

ΓΙΑΤΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση αποτελεί μια καινοτόμος και αποτελεσματική μέθοδος μάθησης που υιοθετούμε με πεποίθηση. Ωστόσο, συνειδητοποιούμε πως δεν αντικαθιστά ποτέ τη elearning-seminaria-sto-kdvm-ereyna-sta chaniaφυσική παρουσία και την αλληλεπίδραση μεταξύ καθηγητή και μαθητή στο πρόσωπο σε πρόσωπο διδασκαλία. Αντίθετα, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση συμπληρώνει αυτήν την εμπειρία και προσφέρει μια ευέλικτη λύση για τη διαχείριση του χρόνου, επιτρέποντας στους σπουδαστές να παρακολουθούν τα μαθήματα ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μια από τις κύριες προτάσεις των σεμιναρίων μας είναι η περιορισμένη αριθμητικά σύνθεση των ομάδων, με τον αριθμό των σπουδαστών να μην υπερβαίνει τα 10 άτομα σε κάθε εικονική τάξη. Αυτό διασφαλίζει την αποτελεσματική επικοινωνία και την εξατομικευμένη προσέγγιση από τον καθηγητή προς κάθε σπουδαστή.

ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ;

Στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, επιδιώκουμε η προετοιμασία των συμμετεχόντων να είναι σύμφωνη με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Έτσι, προτείνουμε να διαθέτετε κάποια βασική εξοικείωση με τον υπολογιστή και το διαδίκτυο, καθώς και να διαθέτετε τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την εξ αποστάσεως συμμετοχή. Αναφορικά με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, θα πρέπει να διαθέτετε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή laptop με μνήμη RAM τουλάχιστον 4GB και λειτουργικό σύστημα Windows 10. Επίσης, θα χρειαστείτε μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο με ταχύτητα τουλάχιστον 25Mbps, καθώς και μια web camera και ένα μικρόφωνο για τις διαδικτυακές συναντήσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το πρόγραμμα σπουδών των εξ αποστάσεως σεμιναρίων μας είναι δομημένο ακριβώς όπως αυτό των δια ζώσης μαθημάτων, με τη διαφορά ότι προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στους συμμετέχοντες. Οι καθηγητές μας, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας, παραδίδουν τα μαθήματα με σύγχρονες διδακτικές μεθόδους, χρησιμοποιώντας διαδραστικά υλικά, προσφέροντας άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματα και διευκολύνοντας την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Για να επιτύχουμε την βέλτιστη εκμάθηση, ζητάμε από τους συμμετέχοντες να έχουν οργανωμένο χώρο μάθησης, που να προσφέρει ησυχία και συγκέντρωση, καθώς και να διαθέτουν προσωπικό υπολογιστή με τα απαραίτητα μέσα επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον καθηγητή και τους συμμετέχοντες δραστήρια στις διαλέξεις και τις ασκήσεις.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση αποτελεί το μέλλον της εκπαίδευσης και τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ δεσμεύονται να προσφέρουν μια ποιοτική και εξελιγμένη εκπαιδευτική εμπειρία σε κάθε συμμετέχοντα. Μέσω των σεμιναρίων μας, επενδύουμε στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των συμμετεχόντων, παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονηςmathimata-meso-internet-sto-kek-ereyna-sta-chania κοινωνίας και να προωθήσουν την προσωπική τους ανάπτυξη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να ενημερωθείτε για τα επερχόμενα σεμινάρια και να δηλώσετε την συμμετοχή σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε νέες δεξιότητες μέσα από τα εξειδικευμένα και γενικά σεμινάρια μας.

Τα  Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ αποτελούν ένα κέντρο δια βίου μάθησης που επενδύει στην ανάπτυξη των συμμετεχόντων του και προάγει την ποιότητα της εκπαίδευσης. Μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, παρέχουμε τη δυνατότητα στους ενήλικες να σπουδάσουν χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, ενισχύοντας έτσι την προσβασιμότητα στη γνώση και την εκπαίδευση για όλους.

Στον πυρήνα αυτού του καινοτόμου προγράμματος βρίσκονται οι εξειδικευμένοι εισηγητές που επιλέχθηκαν από όλη την Ελλάδα με αυστηρά κριτήρια, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των σεμιναρίων μας. Οι καθηγητές μας διαθέτουν εμπειρία και γνώσεις που θα σας εμπνεύσουν και θα σας καθοδηγήσουν σε αυτό το εκπαιδευτικό ταξίδι.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επιλέξετε εύκολα το σεμινάριο που σας ταιριάζει και τον καθηγητή που σας εμπνέει. Η διαδικασία είναι απλή και άκρως λειτουργική, ενώ εμείς θα αναλάβουμε όλα τα περαιτέρω διαδικαστικά για να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την εκπαιδευτική σας πρόοδο.

Τα νέα σεμινάρια eLearning των Εκπαιδευτηρίων ΕΡΕΥΝΑ αποτελούν την απόλυτη επιλογή για εσάς που επιθυμείτε να εξελίξετε τις γνώσεις σας, να προετοιμαστείτε για μια νέα επαγγελματική πρόκληση ή απλά να επενδύσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να δείτε λεπτομέρειες για τα σεμινάρια που προσφέρουμε και εγγραφείτε άμεσα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας. Εμείς σας περιμένουμε με ανυπομονησία για να ξεκινήσουμε μαζί αυτήν την εκπαιδευτική περιπέτεια προς την κορυφή της γνώσης και της επιτυχίας!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σύγχρονη Εκπαίδευση

1) Πληροφορική
2) Αγγλικά για ΑΣΕΠ
3) Digital Marketing
4) Προγραμματισμός/Python
5) Ασφάλεια στο διαδίκτυο
6) Τεχνητή Νοημοσύνη
7) Σχεδίαση Ιστοσελίδων

1) Πληροφορική για ΑΣΕΠ με την επαναστατική μέθοδο του “Αθηνά”
2) Μάθε να χειρίζεσαι ηλεκτρ/κα το AIRBNB
3) Βοηθητικό Υλικό για την πιστ/ση αγγλικών LTE
4) Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών στον τουρισμό

Αίτηση για Σεμινάρια Elearning
Scroll to Top