ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
(ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ)
ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ LANGUAGECERT

ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ COVID,  ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ !

Τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ σας παρέχουν Εκπαίδευση και Πιστοποίηση στην νέα Αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ, πιστοποίηση Αγγλικών LANGUAGECERT LTE. Αποκτήστε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά B2, C1 ή C2, αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ, εξ αποστάσεως από το σπίτι σας με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) για άμεση μοριοδότηση.

Η απόφαση ΑΣΕΠ για την αναγνώριση (σελίδα 5 και 6)

ΕΝΑ ΦΕΚ με προκήρυξη που αναφέρει ως αποδεκτή την Πιστοποίηση γλωσσομάθειας LTE  που παρέχουν τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ με την επίσημη έγκριση της PeopleCert.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης II ΕΡΕΥΝΑ αναγνωρισμένο agglika-enilikon-languagecert-lte-ereyna από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ, απευθυνόμενο σε ενήλικες (άνω των 16 ετών), που επιθυμούν εκπαίδευση & πιστοποίηση σε αυτό το πιστοποιητικό ή σε ενήλικες που θέλουν μόνο να δώσουν απευθείας εξετάσεις με μια προετοιμασία σε τεστ, σας παρέχει τις εξής υπηρεσίες:

1ΟΣ ΤΡΟΠΟΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Μέσα σε 5 μήνες σας προετοιμάζουμε για το Β2 (αν είστε ήδη σε επίπεδο Α2 -> Β1) ή 6 μήνες για C2, (αν είστε σε επίπεδο Β2). Η εκπαίδευση μπορεί να υλοποιηθεί δια ζώσης.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Lower

Επίπεδο: για Β2
Έναρξη: 24/10/23
Πρόγραμμα: Τρίτη – Πέμπτη 16:30-18:00
Διάρκεια: 6 μήνες
Δίδακτρα: 80€/μήνας (εξέταστρα 195€)

ΑΡΧΑΡΙΟΙ

Επίπεδο: Αρχάριοι
Έναρξη: σε λίγες μέρες
Πρόγραμμα:Τρίτη-Πέμπτη 18:00-19:30
Διάρκεια: 4 μήνες
Δίδακτρα: 75€/μήνας

Proficiency

Επίπεδο: για C2
Έναρξη: σε λίγες μέρες
Πρόγραμμα:Τρίτη-Πέμπτη 19:30-21:00
Διάρκεια: 7 μήνες
Δίδακτρα: 85€/μήνας

Η πιστοποίηση υλοποιείται σε εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως με τηλε-εξέταση (με την μέθοδο πολλαπλών επιλογών) και δεν περιλαμβάνει ΕΚΘΕΣΗ και προφορικά. Μόνο Reading και Listening. 

2ΟΣ ΤΡΟΠΟΣ / ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (με δικό μας ηλεκτρονικό υλικό, τύπου elearning)

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε εκπαίδευση, αλλά θέλετε να προετοιμαστείτε μόνοι σας, για να οδηγηθείτε στις εξετάσεις πιστοποίησης, σας παρέχουμε πέραν του voucher εξέτασης, αντιπροσωπευτικό εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας μέσω Elearning: Ολοκληρωμένο ασκησιολόγιο, υλικό προετοιμασίας, τεστ πολλαπλών επιλογών, κείμενα reading, audio files και τεστ που προσομοιάζουν την εξέταση ώστε να πετύχετε! Ακούτε “ζωντανά την καθηγήτρια αγγλικών να σας εξηγεί σε μορφή μαθημάτων τις απαντήσεις των τεστ !!

ΚΟΣΤΟΣ

Εξέταστρα + ηλεκτρονικό υλικό

175€ 

 

Δίνετε εξετάσεις από το σπίτι σας εύκολα και οικονομικά ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ!languagecert_lte-ereyna-chania

Η πιστοποίηση μπορεί να παρέχεται εντελώς εξ αποστάσεως LanguageCert Online, για την Αγγλική γλώσσα που αναγνωρίζει το ΑΣΕΠ για όλα τα επίπεδα της γλωσσομάθειας, B1C1C2.  Εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως με τηλε-εξέταση (με την μέθοδο πολλαπλών επιλογών) και δεν περιλαμβάνει όπως προαναφέραμε, ούτε ΕΚΘΕΣΗ ούτε προφορικά. Μόνο Reading και Listening !!

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις είναι διαβαθμισμένες, που σημαίνει ο υποψήφιος μπορεί στο ίδιο τεστ να καταφέρει να πάρει από B1 έως και C2.
Η αναγνωρισμένη πιστοποίηση αγγλικών LanguageCert LTE από τον ΑΣΕΠ χρησιμοποιείται για:
Αξιολογήσεις, Διορισμούς και προσλήψεις (Μοριοδοτεί π.χ. τους Εκπαιδευτικούς), Προκηρύξεις, Μετατάξεις, Υπουργεία, Σώματα Ασφαλείας, Μεταπτυχιακά, Θέσεις Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα, Σπουδές στο εξωτερικό, Προσλήψεις αναπληρωτών και αδιόριστων εκπαιδευτικών.

Οι LanguageCert Online εξετάσεις με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και τα επίσημα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 ημέρες

Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι έναν υπολογιστή, web κάμερα και αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Η εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών για όλα τα επίπεδα είναι ένας καινοτόμος τρόπος διεξαγωγής εξετάσεων που οδηγεί στην ίδια πιστοποίηση με αυτή που προκύπτει μέσω εξετάσεων σε εξεταστικό κέντρο: ίδια εξέταση, ίδιο πιστοποιητικό, ίδια αναγνώριση.

Η μέθοδος της εξέτασης πραγματοποιείται με 56 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε maximum 90 λεπτά.

Το πτυχίο των αγγλικών – πιστοποίηση ισχύει εφ’ όρου ζωής – δεν χρειάζεται καμία ανανέωση

Online Exams: 60 – 90 λεπτά
Listening: 25 λεπτά (περίπου)
Reading:  35 λεπτά (περίπου)

Μέθοδος Εξέτασης

  • Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών: 56 στο σύνολο
  • Διάρκεια: 60 με 90 λεπτά

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Scroll to Top