ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΕΡΕΥΝΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η ανθρώπινη επαφή, ο επαγγελματισμός, το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η αγάπη για την εκπαίδευση και η δημιουργικότητα σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες, είναι κάποια από τα γνωρίσματα της ομάδας που επί 23 χρόνια, αναπτύσσει ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτήρια της Ελλάδος στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης οριζόντιων δεξιοτήτων της δια βίου μάθησης, το πολυεκπαιδευτήριο ΕΡΕΥΝΑ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Σε παιδιά (δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου), σε ενήλικες, φοιτητές, ιδιώτες και επαγγελματίες. Δεν είναι τυχαίο που το κέντρο ΕΡΕΥΝΑ, υπήρξε στην Ελλάδα, επί 13 χρόνια η 1η σχολή υπολογιστών σε παιδιά στα Χανιά, καταγράφοντας τις περισσότερες εγγραφές από 10 έως 16 ετών. Από το ερχόμενο καλοκαίρι ξεκινάει στην ΕΡΕΥΝΑ μια Ακαδημία Ρομποτικής για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου. Παράλληλα υλοποιούμε με μεγάλη επιτυχία επιδοτούμενα προγράμματα – Voucher σε ανέργους των Χανίων μέσω του ΚΕΚ. Γενικότερα αποτελούμε μια εκπαιδευτική δομή που προσφέρει πρακτική γνώση και επαγγελματική κατάρτιση στα Χανιά σε τέτοιο επίπεδο, που δύσκολα κάποιος αποκτά ως γνώσεις στην τυπική του εκπαίδευση.

ΤΟΜΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Είμαστε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2, αδειοδοτοημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και με δυνατότητα συμμετοχής σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής ένωσης, όπως τα Voucher, τα κοινωφελή δήμων, αποτελώντας ήδη ως ΕΡΕΥΝΑ ένα δημοφιλές ΚΕΚ στα Χανιά. Διενεργούμε πιστοποιήσεις όλων των επιπέδων του ΑΣΕΠ, με μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών, στις βασικές δεξιότητες υπολογιστών. Παράλληλα είμαστε επίσημο αδειοδοτημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών. Αρκετοί απόφοιτοι μας, γεύονται αυτή τη στιγμή καλές θέσεις εργασίας, δημόσιου και ιδιωτικού χώρου.

Χαιρετισμός από τον Διευθυντή Σπουδών

Scroll to Top