Επαγγελματική Κατάρτιση με προοπτική

seminario-social-media-marketing-sthn-ereyna

Social Media Marketing

Εξ αποστάσεως

Θέλετε να εξελίξετε τις δεξιότητές σας στον τομέα του Social Media Marketing, για να έχετε τη θέση που σας αξίζει στην αγορά εργασίας; Ειδικά σεμινάρια με θέμα: Social Media Marketing δια Ζώσης ή Εξ Αποστάσεως.

seminario-digital marketing-sta chania-ereyna

Digital Marketing

Εξ αποστάσεως

Είστε ένας ενήλικας που επιθυμεί να αναβαθμίσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του στο συναρπαστικό πεδίο του Internet Marketing; Θέλετε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά; Στο ιδιωτικό μας εκπαιδευτήριο, έχουμε τη λύση που ψάχνετε!Εξειδικευμένα Σεμινάρια Digital Marketing για Ενήλικες δια ζώσης ή εξ αποστάσεως.

web-design-seminaria-ereyna-chania

Σχεδίαση Ιστοσελίδας

Εξ αποστάσεως

Ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια που εστιάζουν στη σχεδίαση ιστοσελίδων με το δημοφιλές εργαλείο του WordPress. Είτε σκοπεύετε να αναζητήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, είτε να εξασφαλίσετε μια θέση εργασίας στον εκπληκτικό κόσμο της τεχνολογίας, αυτά τα σεμινάρια θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Δια ζώσης ή εξ αποστάσεως.

seminaria-autocad-sto ereyna-chania

Σχεδιαστικό Autocad

Εξ αποστάσεως

Ειδικά σεμινάρια στο σχεδιαστικό πρόγραμμα Autocad, διοργανώνονται εξ αποστάσεως, κατάλληλα για μηχανικούς, εργαζόμενους σε τεχνικά γραφεία, εταιρείες. Το Autocad είναι το κορυφαίο σχεδιαστικό πρόγραμμα της αγοράς επί σειρά ετών και εξασφαλίζει θέσεις εργασίας σε όσους το κατέχουν επαρκώς.

mathimata-photoshop-sto kek-ereyna-chania

Photoshop Φωτογραφία

Εξ αποστάσεως

Αναβαθμίστε τις Δεξιότητές σας στο Photoshop με τα Σεμινάρια Εξ αποστάσεως του ΚΔΒΜ ΕΡΕΥΝΑ!Είστε λάτρης της επεξεργασίας εικόνας και φωτογραφίας; Θέλετε να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας και να εξελίξετε το ταλέντο σας στο Photoshop; Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου ΕΡΕΥΝΑ διοργανώνει σεμινάρια εξ αποστάσεως για την κορυφαία επεξεργασία εικόνας με το Adobe Photoshop.

 

security-chania-ereyna

Σεμινάρια Security

Εξ αποστάσεως

Σε συνεργασία με αδειοδοτημένο κέντρο από το ΚΕΜΕΑ, υλοποιούνται εξ αποστάσεως προγράμματα κατάρτισης στον τομέα της ασφάλειας για άτομα που επιθυμούν να εργασθούν ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (Security). Αποκτήστε την απαραίτητη άδεια εργασίας και εξελιχθείτε επαγγελματικά στον χώρο της ασφάλειας. 

MATHIMATA-PROGRAMMATISMOY-PYTHON-EREYNA-CHANIA

Γλώσσα Python

Εξ αποστάσεως

Μαθήματα Python διδάσκονται στο κέντρο ΕΡΕΥΝΑ, μέσα από σεμινάρια εξ αποστάσεως. Δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού που οι εφαρμογές της την καθιστούν περιζήτητη στην αγορά εργασίας, προσφέροντας σε όσους την κατέχουν σημαντικό εφόδιο στο βιογραφικό τους, για εύρεση εργασίας.

asfaleia-diktyon

Ασφάλεια Δικτύων

Εξ αποστάσεως

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΕΡΕΥΝΑ σας παρουσιάζει τα σεμινάρια ασφάλειας δικτύων, την τέλεια ευκαιρία να ενισχύσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στον κρίσιμο τομέα της κυβερνοασφάλειας. Μέσα από την άνεση του σπιτιού σας, επεκτείνετε την επαγγελματική σας εξειδίκευση και αποκτήστε το πολύτιμο εργαλείο για να προστατεύσετε αποτελεσματικά τα δίκτυα και τις πληροφορίες. 

SEMINARIA-CHATGPT-EREYNA-CHANIA

Τεχνητή Νοημοσύνη

Εξ αποστάσεως

Ανακαλύψτε το Μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης με τα Σεμινάρια Εξ αποστάσεως του Κε.Δι.Βι.Μ.! Είστε έτοιμοι να εισέλθετε στον συναρπαστικό κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης; Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΕΡΕΥΝΑ σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις ευρείες δυνατότητες της ΤΝ μέσα από τα εξ αποστάσεως σεμινάρια μας, μέσω του διαδικτύου. Γνωρίστε πως το ChatGpt μπορεί να γίνει το βασικό εργαλείο προώθησης της δουλειάς σας.

seminario-airbnb-elearning-ereyna-chania

Η χρήση του AIRBNB

Εξ αποστάσεως

Είσαι λάτρης των ταξιδιών και θέλεις να απολαμβάνεις μοναδικές εμπειρίες με το Airbnb; Το ιδανικό σεμινάριο για σένα είναι εδώ! Το εξειδικευμένο σεμινάριο μας για την χρήση του Airbnb, παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να κάνεις τις κρατήσεις σου με επιτυχία και να αξιοποιείς πλήρως την πλατφόρμα. Μέσα από τον εύχρηστο τρόπο eLearning, μπορείς να παρακολουθείς το σεμινάριο από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή σου εξυπηρετεί. 

poiotiki-exyphrethsh-pelaton-ston-toyrismo-sto-kek-ereyna

Ποιοτική Εξυπηρέτηση πελατών στον Τουρισμό

Εξ αποστάσεως

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε στον τομέα του τουρισμού και να προσφέρετε μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες σας, τα σεμινάρια μας εξ αποστάσεως για την Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών είναι εδώ για εσάς. Ανακαλύψτε τις βέλτιστες πρακτικές, τις στρατηγικές και τις τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών σας.

ekpaideytiko-yliko-gia-LTE-sto-kentro-ereyna-sta chania

Εκπαιδευτικό υλικό για LTE

Εξ αποστάσεως

Ειδικό υλικό με elearning για να βοηθήσει κάθε υποψήφιο για τις εξετάσεις αγγλικών με το LanguageCert LTE. Το υλικό αυτό εμπεριέχει 175 μαθήματα με ολοκληρωμένο ασκησιολόγιο, υλικό προετοιμασίας, 12 ομάδες τεστ πολλαπλών επιλογών, κείμενα reading, audio files και τεστ που προσομοιάζουν την τελική εξέταση.

Αίτηση για Σεμινάρια (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως)
Scroll to Top