ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα Εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ στα Χανιά, ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης έχουν επιδείξει εξαιρετική επιτυχία στην υλοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων για ανέργους voucher ergazomenon-kek-ereynaκαι εργαζόμενους. Στόχος είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και εξειδικευμένη κατάρτιση, επιτρέποντας στους ωφελούμενους να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και γνώσεις που θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους πορεία.

  • Αυτά τα προγράμματά προσπαθούν να ακολουθούν τις εξελίξεις της αγοράς εργασίας, όπως τις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, που είναι ζωτικής σημασίας στη σύγχρονη εποχή.
  • Τα εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ διατηρούν ιδιαίτερη συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις για την ανάπτυξη πρακτικής άσκησης για τους ωφελούμενους των προγραμμάτων μας, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες απασχόλησης και βελτιώνοντας τις προοπτικές εργασίας των συμμετεχόντων.
  • Πιστοποίηση και αναγνώριση: Είναι σημαντική επίσης η σημασία της πιστοποίησης των προγραμμάτων που δίνουν όλοι στο τέλος της κατάρτισης. βελτιώνοντας τις προοπτικές απασχόλησης των συμμετεχόντων. Συνεργαζόμαστε πάντα μόνο με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης από τον ΑΣΕΠ !!

ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ 25-45 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΠΑ, ΜΕ ΣΥΖΕΥΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Περισσότερα εδώ….

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε σε κάποιο από τα προγράμματά μας ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη και να διαμορφώσετε μια νέα επαγγελματική μελλοντική πορεία.

Διάφορα Προγράμματα

voucher-ergazomenon-anergon-kek-ereyna

Voucher Εργαζομένων (ολοκληρώθηκε)

«Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων 150.000 εργαζομένων “Πάω μπροστά”, σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές & πράσινες δεξιότητες»

anergoi 25-45 dypa

ΝΕΟ Voucher Ανέργων 30.000 (ολοκληρώθηκε)

Το ΚΔΒΜ ΕΡΕΥΝΑ είναι εγκεκριμένος πάροχος του προγράμματος σύμφωνα με το οριστικό μητρώο παρόχων της ΔΥΠΑ. Από τον Οκτώβριο το κέντρο ΕΡΕΥΝΑ συμμετείχε δυναμικά με πολλά τμήματα που έχουν υλοποιηθεί και συνεχίζει στη νέα παράταση των 30.000 ανέργων.

epidotoymena-programmata-kek-ereyna

Κοινωφελή Δήμων (ολοκληρώθηκε)

Το ΚΔΒΜ ΕΡΕΥΝΑ συμμετείχε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στο κοινωφελές πρόγραμμα εργασίας για 25.000 ωφελούμενους σε δήμους, Περιφέρειες και δημόσιους φορείς.

epidotoymena voucher kek-ereyna-chania

Voucher 30-49 (ολοκληρώθηκε)

Το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί από το 2021. Η ΕΡΕΥΝΑ συμμετείχε ενεργά και σε αυτό το πρόγραμμα με αρκετά τμήματα κατάρτισης των ωφελούμενων, όπως στον τουρισμό και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε πρακτική άσκηση.

Αν θέλετε να σας καλέσουμε σε επόμενο επιδοτούμενο πρόγραμμα μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Logo_Greece 2.0
Scroll to Top