ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΕΠ (3 Ή 6 ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Τα εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ, έχουν παράδοση στην ποιοτική εκπαίδευση πληροφορικής από το 1995. Και από το 2000 στο χώρο των πιστοποιήσεων, με μεγάλες επιτυχίες σε ενήλικες και μαθητές που αποκτάνε με σιγουριά την πιστοποίηση Η/Υ για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Υπάρχουν όπως θα δείτε παρακάτω δυο επίπεδα εκπαίδευσης για την πιστοποίηση Η/Υ, το βασικό των 3 ενοτήτων (word, excel, internet) και το ολοκληρωμένο των 6 ενοτήτων (windows, word, excel, internet, access, powerpoint). Παράλληλα γίνονται εκπαιδεύσεις στο προχωρημένο επίπεδο Η/Υ για ενήλικες που θέλουν να ξεχωρίσουν στην αγορά εργασίας, στο proficiency της πληροφορικής, πάνω σε προχωρημένο word, excel, access & powerpoint.
 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Παράλληλα γίνονται τμήματα για ειδικά σεμινάρια όπως: pistopoihsh-plhroforikhs-ecdl-asep-sta-chania-ereyna

  • Σχεδίαση ιστοσελίδας
  • Ξενοδοχειακό πρόγραμμα ΕΡΜΗΣ για reception
  • Επεξεργασία εικόνας – Photoshop
  • Σχεδιαστικό πρόγραμμα – Autocad (με elearning)

Όλα τα σεμινάρια και τα μαθήματα πληροφορικής στα εκπαιδευτήρια ΕΡΕΥΝΑ προσφέρονται από έμπειρους εκπαιδευτές με εξειδίκευση στον κάθε τομέα. Η εκπαίδευση γίνεται με σύγχρονες μεθόδους και προηγμένο εξοπλισμό, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένα υλικά και πλατφόρμες e-learning για ακόμα πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

Με τις γνώσεις και τις πιστοποιήσεις που αποκτάνε οι συμμετέχοντες, ανοίγονται νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα και ενισχύονται οι δεξιότητες για επιτυχημένη σταδιοδρομία. Επιπλέον, η συμμετοχή σε ειδικά σεμινάρια δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις που τους καθιστούν ανταγωνιστικούς σε συγκεκριμένους τομείς εργασίας.

pistopoihsh-ypologiston-sta-chania-ereyna

Στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, η πληροφορική αποτελεί ένα κρίσιμο εργαλείο για την αντιμετώπιση προκλήσεων και την επίτευξη επιτυχίας. Οι γνώσεις που αποκτώνται στα μαθήματα πληροφορικής και τα ειδικά σεμινάρια δίνουν στους συμμετέχοντες την αυτοπεποίθηση να ανταποκριθούν σε προηγμένες τεχνολογικές απαιτήσεις, να επιλύσουν προβλήματα και να αναπτύξουν δημιουργικές λύσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: Η εκπαίδευση για την πιστοποίηση Η/Υ για τον ΑΣΕΠ, γίνεται δια ζώσης (στο κέντρο) ή εξ αποστάσεως με ασύγχρονο τρόπο ή συνδυασμός και των δυο μεθόδων. Προσέρχεστε στο κέντρο μας καθημερινά (9:00-14:00 ή 16:00-21:00), για να συζητήσετε με τον εκπαιδευτικό μας σύμβουλο τα υποψήφια τμήματα εκπαίδευσης βάσει των αναγκών σας και να φτιάξετε το πρόγραμμα που σας βολεύει. Συνήθως η εκπαίδευση δια ζώσης γίνεται Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη 17:00-19:00 ή 19:00-21:00, αλλά γενικότερα υπάρχει ευελιξία ωραρίου, καθώς χρησιμοποιούμε ένα επαναστατικό σύστημα εκπαίδευσης, προσαρμοσμένο σε ενήλικες.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ: Στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, προσέρχεστε στο κέντρο μας κατόπιν ραντεβού με τον τεχνικό μας σύμβουλο με τον υπολογιστή σας και αφού εγκαταστήσουμε το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό για την μελέτη σας, ξεκινάτε από το δικό σας χώρο, τις μέρες και ώρες που εσείς βολεύεστε, αλλά σε συγκεκριμένο αριθμό ωρών που ρυθμίζεται πάντα από κοινού με τον εκπαιδευτικό μας σύμβουλο, βάσει το χρόνου σας. Εμείς σας παρακολουθούμε από το κέντρο και επεμβαίνουμε εξ αποστάσεως όταν υπάρχουν απορίες. Με τηλεφωνική επικοινωνία και email είμαστε πάντα στη διάθεση σας για εκπαιδευτική υποστήριξη.

Παρακάτω φαίνονται προσαρμοσμένα προγράμματα σπουδών, όπου ισχύουν για δια ζώσης και εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

3 ενότητες για ΑΣΕΠ

ΕΝΑΡΞΗ: Κάθε δέκα μέρες ξεκινάμε νέα τμήματα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Από ένα (1) έως ενάμιση μήνα (1,5), αρκεί να έχετε ήδη εξοικείωση, το ανώτερο δύο μήνες.
ΥΛΗ: Word, Excel, Internet
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη  (17:00-19:00 ή 19:00-21:00)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Σύνολο 290€ (εκπαίδευση & εξέταστρα μαζί) | (Διακ/νισμός: προκ/λη 100€ + 3 Χ 60€/ανά εξέταση)

6 ενότητες για ΑΣΕΠ & ιδιωτικό χώρο

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2,5 έως 3 μήνες
ΥΛΗ: Word, Excel, Internet, Windows, PowerPoint, Access
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη (17:00-19:00 ή 19:00-21:00)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Σύνολο 490€ (εκπαίδευση & εξέταστρα μαζί) | (Διακ/νισμός: προκ/λη 130€ + 6 Χ 60€/ανά εξέταση).

Το Proficiency της πληροφορικής

ΕΝΑΡΞΗ: Κάθε εβδομάδα από το χώρο σας μέσω Η/Υ με ένα καταπληκτικό σύστημα που πανελλαδικά αναγνωρίζεται
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Κάθε ενότητα από 30 ώρες !!
ΥΛΗ: Word, Excel, Powerpoint, Access
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Στο δικό σας ρυθμό και χρόνο
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Σύνολο 480

Scroll to Top