Επαγγελματική Κατάρτιση με προοπτική

pistopoihsh-ypologiston-gia-asep-ecdl-ereyna

Πιστοποίηση Η/Υ - ΑΣΕΠ

Ειδικά τμήματα διοργανώνονται εξ αποστάσεως ή στο κέντρο μας, με στόχο την άμεση προετοιμασία για την απόκτηση των βασικών δεξιοτήτων Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 1,5 με 2 μήνες

elearning-agglika-languagecert-lte-sta-chania

Πιστοποίηση Αγγλικών

Ειδικά τμήματα ενηλίκων για Αγγλικά, διοργανώνονται στο κέντρο Ξένες Γλώσσες ΕΡΕΥΝΑ, με στόχο την απόκτηση αναγνωρισμένου Lower or Proficiency για το ΑΣΕΠ.

Επιδοτούμενα Προγράμματα

Το ΚΕΚ ΕΡΕΥΝΑ υλοποιεί επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους ή εργαζόμενους, όπως πρόσφατα στα voucher της ΔΥΠΑ και στα κοινωφελή των δήμων.

texnikos-asfaleias-ereyna

Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας

Ειδικά σεμινάρια για τεχνικούς ασφαλείας, διάρκειας δυο ημερών, διοργανώνονται στο κέντρο μας τακτικά, καθώς είναι απαραίτητα για να προχωρήσουν οι εταιρείες σε νέες προσλήψεις.

seminaria-efet-asfaleia-trofimon

Σεμινάριο ΕΦΕΤ

Διήμερα σεμινάρια για ΕΦΕΤ, διοργανώνονται στην ΕΡΕΥΝΑ, στις βασικές αρχές υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων, για επιχειρήσεις που είναι υποχρεωμένες από υγειονομική υπηρεσία, εφόσον έχουν σχέση με τρόφιμα, ποτά, όπως εστιατόρια, κυλικεία, ζαχαροπλαστεία, catering, κ.ά.

ropotiki-gia paidia-ereyna-chania

Ρομποτική για παιδιά

Ειδικά τμήματα Ρομποτικής για μαθητές δηματικού και γυμνασίου, διοργανώνονται κάθε Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο πρωί, εισάγοντας τα παιδιά στην μάθηση με τον μαγικό κόσμο των Lego.

Scroll to Top