Επαγγελματική Κατάρτιση με προοπτική

pistopoihsh-ypologiston-gia-asep-ecdl-ereyna

Πιστοποίηση Η/Υ - ΑΣΕΠ

Ειδικά τμήματα διοργανώνονται εξ αποστάσεως ή στο κέντρο μας, με στόχο την άμεση προετοιμασία για την απόκτηση των βασικών δεξιοτήτων Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 1,5 με 2 μήνες

Languagecert-lte-ereyna-chania

Πιστοποίηση Αγγλικών online

Νέο αναγνωρισμένο πιστοποιητικό αγγλικών από ΑΣΕΠ, χωρίς προφορικά & έκθεση, μόνο Reading & Listeningπου σας εξετάζει και online στο χώρο σας. Σε 2 μέρες αποτελέσματα.

Κοινωφελή δήμων

Το ΚΕΚ ΕΡΕΥΝΑ υλοποιεί και πάλι τα κοινωφελή των δήμων, στην κατάρτιση. Σας περιμένουμε να προχωρήσουμε μαζί στην διεκπεραίωσή τους.

texnikos-asfaleias-ereyna

Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας

Ειδικά σεμινάρια για τεχνικούς ασφαλείας, διάρκειας δυο ημερών, διοργανώνονται στο κέντρο μας τακτικά, καθώς είναι απαραίτητα για να προχωρήσουν οι εταιρείες σε νέες προσλήψεις.

seminaria-efet-asfaleia-trofimon

Σεμινάριο ΕΦΕΤ

Διήμερα σεμινάρια για ΕΦΕΤ, διοργανώνονται στην ΕΡΕΥΝΑ, στις βασικές αρχές υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων, για επιχειρήσεις που είναι υποχρεωμένες από την υγειονομική υπηρεσία, εφόσον έχουν σχέση με τρόφιμα και ποτά, όπως εστιατόρια, κυλικεία, ζαχαροπλαστεία, catering, κ.ά.

Ρομποτική στα Χανιά

Ρομποτική για παιδιά

Ειδικά τμήματα Ρομποτικής για μαθητές δηματικού και γυμνασίου, διοργανώνονται κάθε Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο πρωί, εισάγοντας τα παιδιά στην μάθηση με τον μαγικό κόσμο των Lego.

proficiency-computer-expert-ereyna

Το Proficiency της Πληροφορικής - Expert

Ξεχωρίστε στην αγορά εργασίας, αποκτώντας το προχωρημένο επίπεδο στους Η/Υ και απογειώστε τις γνώσεις σας στο word, excel, internet, access, powerpoint. Όποιος έχει το επίπεδο Expert στην πληροφορική ως επιπλέον προσόν, στο μέλλον θα προηγείται όταν δοθεί η επιπλέον μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ.
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 120€/ενότητα

seminaria-protes-vohttheies-chania

"Πρώτες Βοήθειες"

Σεμινάριο “Πρώτες Βοήθειες” ξεκινάει στις 20/9 για 27 ώρες, με στόχο την δυνατότητα εκμάθησης του κοινού στην βασική υποστήριξη ζωής ενηλίκων, παιδιών και βρεφών, αποκτώντας παράλληλα μια βεβαίωση που θα τους δίνει έξτρα μόρια σε διαγωνισμούς.

Scroll to Top