Ασφάλεια και Ηλεκτρονικές απάτες στο Internet

WEBINAR: Ασφάλεια και Ηλεκτρονικές απάτες στο Internet

Όνομα Σεμιναρίου:  Ηλεκτρονικές απάτες | Οδηγός Αναγνώρισης και Αντιμετώπισης.
Πληροφορίες:
  Το σεμινάριο «Ηλεκτρονικές απάτες: Οδηγός Αναγνώρισης και Αντιμετώπισης.» δίνει πληροφορίες και οδηγίες για να αναγνωρίζουμε τις ηλεκτρονικές απάτες σε βάρος μας καθώς και τρόπους άμεσης αντιμετώπισης.  Η εκ των προτέρων γνώση στο θέμα θα μας προλάβει από πραγματικά δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να βρεθούμε όπως απώλεια χρημάτων, υποκλοπή προσωπικών δεδομένων κλπ.
Στοιχεία Σεμιναρίου:
  Παρακολούθηση μέσω zoom υπό μορφή webinar
Διάρκεια:
3,5 ώρες
Ημερομηνία και ώρα Διεξαγωγής:
22/3  (Ώρα εισόδου: 16:30 και Ώρα έναρξης: 17:00-20:30)
Κόστος:
30€
Ύλη:

  1. Βασικές έννοιες για την ψηφιακή ασφάλεια
  2. Είδη Ηλεκτρονικής απάτης, αναγνώριση και διαχείριση
  3. Νομικό πλαίσιο για τις ηλεκτρονικές απάτες
  4. Διαχείριση των προσωπικών δεδομένων μας
  5. Προστασία τραπεζικών λογαριασμών και καρτών
  6. Κανόνες προστασίας της επιχείρησης από ηλεκτρονικές απάτες
  7. Τρόποι διαχείρισης σε περίπτωση που συμβεί ηλεκτρονική απάτη σε εμάς.

Σε ποιους απευθύνεται το Σεμινάριο
Το σεμινάριο απευθύνετε σε όσους διατηρούν και διαχειρίζονται ηλεκτρονικά τραπεζικούς λογαριασμούς (Web Banking), σε όσους αγοράζουν διαδικτυακά προϊόντα και υπηρεσίες και σε εργαζομένους και στελέχη επιχειρήσεων. Γενικεύοντας μπορούμε να πούμε ότι η ευαισθητοποίηση σε θέματα ηλεκτρονικής απάτης  αφορά όλους όσους έχουν δραστηριότητα στο διαδίκτυο (Web banking, κοινωνικά δίκτυα, ηλεκτρονικό επιχειρείν  κλπ)

Εισηγητής: Dermitzakis Lefteris

O δρ. Δερμιτζάκης Εμμ. Ελευθέριος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών (Πανεπιστήμιο Κρήτης) , με  μεταπτυχιακό στην επιχειρησιακή έρευνα (Πολυτεχνείο Κρήτης) και διδακτορικό στα συστήματα παραγωγής (Πολυτεχνείο Κρήτης). Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος ανάπτυξης, διαχείρισης και ασφάλειας δικτύων σε ακαδημαϊκό ίδρυμα (ΕΛΜΕΠΑ) για 5 έτη. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ερευνητικών έργων σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης (TUC), το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (HMU), το Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας – Hellas (ΙΤΕ) και το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας (CTR) της Κρήτης.

Είναι Εγγεγραμμένος και πιστοποιημένος στο ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδευτής ενηλίκων (ΑΜ:ΕΒ01357) με σεμινάρια που περιλαμβάνουν θέματα όπως: ηλεκτρονικό εμπόριο, προστασία προσωπικών δεδομένων, ψηφιακό μάρκετινγκ, δίκτυα υπολογιστών κ.α.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν σε θέματα προστασίας των προσωπικών δεδομένων και σε ζητήματα ασφάλειας δικτύων.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Κάντε κλικ εδώ

Scroll to Top