ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ & ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Τα Εκπαιδευτήρια ekpaideysi-elearning-agglika-ereyna-sta-chania ΕΡΕΥΝΑ, προσαρμοζόμενοι στην εποχή, ξεκινάνε μαθήματα εξ αποστάσεως στα ΑΓΓΛΙΚΑ, για ενήλικες που θέλουν να εκπαιδευτούν και να προετοιμαστούν για Lower ή  Proficiency για το δημόσιο ή τον ιδιωτικό χώρο εργασίας. Ειδικά με την πιστοποίηση LanguageCert LTE υλοποιούνται διαδικτυακά μαθήματα, καθώς προσφέρεται για την ευελιξία του. 

ΓΙΑΤΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;

Η τεχνολογία μας βοηθάει πλέον να υλοποιούμε εκπαιδεύσεις από απόσταση. Σίγουρα δεν αντικαθίσταται ποτέ η φυσική παρουσία και η εκπαίδευση δια ζώσης με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Είναι εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Όταν όμως υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες, όπως πρόληψη στην παρούσα κατάσταση με τον Κορωνοϊό, διαχείριση χρόνου, απομακρυσμένες περιοχές, τότε μας λύνει τα χέρια αυτός ο τρόπος εκπαίδευσης.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα τμήματα μας δεν θα είναι πάνω από 8 άτομα σε εικονικές τάξεις και παράλληλα μπορούμε να κάνουμε συνδυασμούς μαθητών που διευκολύνονται να έρχονται δια ζώσης στο κέντρο μας, με μαθητές που βρίσκονται έξω από τα Χανιά και θα θέλανε να συνεργαστούμε εξ αποστάσεως.

ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ;

Πάντα όμως δεδομένου ότι έχετε κάποια εξοικείωση με τον Η/Υ, όπως άνεση να στείλετε ένα email ή να αποθηκεύσετε ένα αρχείο κειμένου σε ένα φάκελο, με ανάλογες προδιαγραφές ηλεκτρονικού υπολογιστή στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Μας ενδιαφέρει ένας υπολογιστής επιτραπέζιος ή laptop, μνήμη Ram τουλάχιστον 4GB, δικιά σας σύνδεση στο Internet τουλάχιστον 25Mbs, μια WebCam, ένα μικρόφωνο, λειτουργικό windows 10. Σε περίπτωση μάλιστα σύνδεσης από κινητό τηλέφωνο θέλουμε 4G.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τα τμήματα Αγγλικών για πιστοποίηση έχουν την ίδια δομή με την δια ζώσης, απλά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, απαιτείται οργάνωση στον χώρο που συνδεόμαστε, δηλαδή να έχουμε ήσυχο και καθαρό χώρο με τον προσωπικό μας Η/Υ και τα ηχεία με το μικρόφωνο μας, αν μπορούμε και μια web camera. Να είμαστε απόλυτα ακριβείς στο χρόνο σύνδεσης που θα ορίζεται !

Scroll to Top