ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "AUTOCAD"

Ανακαλύψτε τον κόσμο του σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής μέσα από τα σεμινάρια AutoCAD του Κέντρου Διά Βίου Μάθησηςseminaria-autocad-sto ereyna-chania ΕΡΕΥΝΑ! Επιλέξτε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και αποκτήστε τις δεξιότητες που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε απίστευτα σχέδια με το κορυφαίο πρόγραμμα AutoCAD της Adobe. Μέσα από εντατικά μαθήματα και πρακτική εξάσκηση, θα μάθετε τις τεχνικές που απαιτούνται για να ξεχωρίσετε στο χώρο του σχεδιασμού και να επιτύχετε στην επαγγελματική σας πορεία. Ενηλίκοι από όλο τον κόσμο, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, και όσοι αναζητούν νέες επαγγελματικές προοπτικές, είναι ευπρόσδεκτοι! Ανανεώστε τις γνώσεις σας και επενδύστε στο μέλλον σας με το AutoCAD!”

Όσον αφορά τη διάρκεια του σεμιναρίου, για να κατανοήσουν αρκετά καλά οι ενήλικοι συμμετέχοντες, θα πρότεινα μια διάρκεια περίπου 30-40 ωρών. Αυτό θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με το πρόγραμμα, να μάθουν τις βασικές και πιο σύνθετες λειτουργίες του, και να αποκτήσουν επαρκείς δεξιότητες για να δημιουργούν σχέδια υψηλής ποιότητας. Επίσης, θα περιλαμβάνονται πρακτικές ασκήσεις και προβλήματα για να εξασκούνται οι συμμετέχοντες και να εμβαθύνουν στον τομέα του σχεδιασμού.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 42 Ώρες

ΩΡΕΣ: Δευτέρα έως Παρασκευή από 3 ώρες

ΥΛΗ

  1. Εισαγωγή στο AutoCAD: Επισκόπηση του περιβάλλοντος του AutoCAD, χειρισμός των εργαλείων, διάταξη του χώρου εργασίας.
  2. Σχεδίαση γραμμών και σχημάτων: Δημιουργία βασικών σχημάτων, σύνδεση σημείων, χρήση εργαλείων σχεδίασης.
  3. Επεξεργασία και τροποποίηση σχεδίων: Μετακίνηση, περιστροφή, κλιπ και κλιμάκωση σχημάτων, χρήση εντολών τροποποίησης.
  4. Συντονισμός και διάταξη: Δημιουργία συντονισμένων σχεδίων με χρήση στοιχείων διάταξης, διασύνδεση μεταξύ σχεδίων.
  5. Διαστάσεις και ετικέτες: Προσθήκη διαστάσεων και ετικετών στα σχέδια.
  6. Επιστρώσεις (Layers): Χρήση επιστρώσεων για οργάνωση των στοιχείων στα σχέδια.
  7. Εισαγωγή κειμένου: Προσθήκη κειμένου και παραμετροποίηση.
  8. Μεταφορά αρχείων: Αποθήκευση και εξαγωγή σχεδίων σε διάφορες μορφές αρχείων.
  9. Προχωρημένες λειτουργίες: Εργαλεία αναφοράς, δυνατότητες 3D σχεδίασης (ανάλογα με την πολυπλοκότητα που επιθυμείτε να καλύψετε).

ΚΟΣΤΟΣ: 320€

Αίτηση για Σεμινάρια (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως)
Scroll to Top