ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "SOCIAL MEDIA MARKETING"

Ανακαλύψτε τον Συναρπαστικό Κόσμο του Social Media Marketing!

Είστε ένας επαγγελματίας που επιθυμεί να ενισχύσει την παρουσία του στον ψηφιακό κόσμο; Ή μήπως θέλετε να εξελίξετε τις δεξιότητές σας στον seminario-social-media-marketing-sthn-ereynaτομέα του Social Media Marketing; Αν ναι, το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο μας σας προσκαλεί σε ειδικά σεμινάρια με θέμα: Social Media Marketing!

Αναζωογονήστε την Επαγγελματική σας Πορεία: Σεμινάρια Δια Ζώσης ή Εξ Αποστάσεως

Στο εκπαιδευτήριο μας, προσφέρουμε διαδραστικά σεμινάρια Social Media Marketing που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών που επιθυμούν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, όσο και των ατόμων που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν νέες δεξιότητες στον κόσμο του Social Media Marketing.

Εξατομικευμένη Εκπαίδευση: Η Επιλογή είναι Δική σας!

Κατανοούμε τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, γι’ αυτό προσφέρουμε εναλλακτικές επιλογές για την παρακολούθηση των σεμιναρίων μας. Τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, με σύγχρονο τρόπο μέσω πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές και στρατηγικές του Social Media Marketing, ώστε να κερδίσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον ψηφιακό κόσμο και να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Μην Χάσετε την Ευκαιρία! Επικοινωνήστε Μαζί Μας Τώρα!

social media marketing stin ereynaΟι θέσεις για τα σεμινάρια Social Media Marketing είναι περιορισμένες, οπότε μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να κλείσετε τη θέση σας σε ένα από τα επερχόμενα σεμινάρια μας.

Είτε είστε επαγγελματίας ή φοιτητής, άνεργος ή εργαζόμενος, εμπειρογνώμονας ή νέος στον χώρο του Social Media Marketing, έχουμε το κατάλληλο σεμινάριο για εσάς. Επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε στον απρόσμενο κόσμο των Social Media και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας στον ψηφιακό κόσμο!

Ενημερωθείτε σήμερα και ενισχύστε την επαγγελματική σας πορεία με τα ειδικά σεμινάρια Social Media Marketing του εκπαιδευτηρίου μας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30 ώρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Δευτέρα έως Παρασκευή από 3 ώρες

ΥΛΗ

  1. Εισαγωγή στο Social Media Marketing
  2. Κατανόηση των βασικών κοινωνικών δικτύων (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn κλπ.)
  3. Δημιουργία στρατηγικής κοινωνικών μέσων
  4. Κατανόηση του κοινού και του στόχου
  5. Δημιουργία περιεχομένου και διαχείριση post
  6. Ανάλυση αποτελεσματικότητας και μετρήσεις
  7. Διαφημίσεις και προώθηση περιεχομένου
  8. Πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα με επιτυχημένες καμπάνιες

ΚΟΣΤΟΣ: 240€

Αίτηση για Σεμινάρια (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως)
Scroll to Top