ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ανακαλύψτε τη Δημιουργική Σας Πλευρά με Σεμινάρια Σχεδίασης Ιστοσελίδας με WordPress!

Είστε ένας ενήλικας που αναζητά μια συναρπαστική επαγγελματική πρόκληση; Ή μήπως επιθυμείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στον κόσμο της ιστοσελίδων και να εντυπωσιάσετε με τις δεξιότητές σας στη σχεδίαση ιστοσελίδων; Στο ιδιωτικό μας εκπαιδευτήριο, έχουμε την ιδανική λύση για εσάς!

Ειδικά Σεμινάρια Σχεδίασης Ιστοσελίδας με WordPress WEB DESIGN-SEMINARIA-STIN EREYNA-CHANIA

Το εκπαιδευτήριό μας προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια που εστιάζουν αποκλειστικά στη σχεδίαση ιστοσελίδων με το δημοφιλές εργαλείο του WordPress. Είτε σκοπεύετε να αναζητήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, είτε να εξασφαλίσετε μια θέση εργασίας στον εκπληκτικό κόσμο της τεχνολογίας, αυτά τα σεμινάρια θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δημιουργήστε Εντυπωσιακές Ιστοσελίδες: Μάθηση στην Πράξη

Οι εμπειρογνώμονες μας θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα στον υπέροχο κόσμο της σχεδίασης ιστοσελίδων με το WordPress. Θα αποκτήσετε πρακτικές γνώσεις και θα εξασφαλίσετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές ιστοσελίδες που θα εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες.

Επιτυχία στον Ψηφιακό Χώρο: Οι Δεξιότητες που Αναζητούν οι Εργοδότες

Οι δεξιότητες στη σχεδίαση ιστοσελίδων με το  WordPress είναι πολύ πολύτιμες στη σύγχρονη WEB DESIGN me wordpress sta chania kek ereyna αγορά εργασίας. Με την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες, η εκπαίδευση που παρέχουμε θα σας δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε.

Κλείστε τώρα τη θέση σας στα σεμινάρια μας και ανακαλύψτε τη δημιουργική σας πλευρά. Είτε είστε αρχάριος, είτε έχετε ήδη εμπειρία στη σχεδίαση ιστοσελίδων, αυτά τα σεμινάρια είναι ιδανικά για εσάς.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 33 Ώρες

ΩΡΕΣ: Δευτέρα έως Παρασκευή από 3 ώρες 

ΚΟΣΤΟΣ: 275€

ΥΛΗ

  1. Εισαγωγή στο WordPress και τις δυνατότητές του
  2. Επιλογή και εγκατάσταση θέματος (theme)
  3. Σχεδίαση λογότυπου και χρωματικών παλέτων
  4. Δημιουργία σελίδων και δημοσίευση περιεχομένου
  5. Χρήση widgets και plugins
  6. Αποκλειστική διαχείριση περιεχομένου και διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  7. Βελτιστοποίηση για κινητές συσκευές (responsive design)
  8. Ασφάλεια και διαχείριση αντιμετώπισης προβλημάτων
Αίτηση για Σεμινάρια (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως)
Scroll to Top